Kilo Alma Programları

Anasayfa > Kilo Alma

Kilo Alma Hizmeti

Kilo almak isteyenler için birinci önceliğimiz keyifle yapabileceğiniz, sürdürebileceğiniz bir diyet programı hazırlamak. Amacımız sağlıklı olmak üzere dengeli bir beslenme programı ile ağırlık kazanabilmek.
Öncelikle doktora gidip kan testi ile doktorunuzun bu konuda değerlendirme yapması ve kilo almanıza herhangi bir engel olmadığını bilmemiz gerekiyor. Daha sonra vücut analizinizi yapıp bazal metabolizma hızınıza uygun besinleri gün içerisinde yeterli miktarda tüketmeniz için beslenme programları hazırlıyorum. Destekleyici tarifler ve iştah açıcı öğünlerle programımıza sürdürülebilirlik katıyoruz.
Unutmayın ki bu süreçte sabır ve motivasyon çok önemli. Bu konuda size destek oluyor ve aklınıza takılan her konuda birlikte çözüm buluyoruz.

Online Seans Oluştur

Online diyet sizin yaşamınızı kolaylaştıracak, kendinize vakit ayırmanızı sağlayacak profesyonel ve sağlıklı bir diyet hizmetidir. Hedeflerinize yönelik, sizi tanıyarak oluşturduğum beslenme programını online görüşme ile takip ediyorum. Motivasyona ihtiyacınız olduğunda aklınıza takılan her soruda yazabileceğiniz Whatsapp üzerinden dilediğiniz zaman görüşebiliyoruz.

Online randevu oluştur İletişime geç