Kilo Verme Programları

Anasayfa > İletişim

Kilo Verme Hizmeti

İdeal kilonuza ulaşmak istiyor, daha sağlıklı ve fit bir görünüme ulaşmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Keyif alırsanız, hedeflerinizi bilirsem sizin için uzun vadede kalıcı programlar oluşturabilirim. İlk görüşmemizde yaşam tarzınız, diyet geçmişiniz, iyi alışkanlıklarınız, beslenmede yaptığınız hatalar sevmediğiniz, sevdiğiniz besinler vb. gibi önemli konular ile sizleri daha iyi tanıyorum.

Yüz yüze görüşmelerimizde ayrıntılı vücut analizi (ideal kilo, bazal metabolizma hızı, yağ oranı, kas oranı, iç yağlanma, protein, mineral, vücut sıvı oranı, ödem) yaptıktan sonra doktorunuz tarafından analiz edilmiş kan tahlili sonuçlarınıza beslenme programını oluşturuyorum.

Direnç kilolarınızda destek programları ve yağ yakımını hızlandıran kürler ile listemizi çeşitlendirerek süreci birlikte ilerletiyoruz.

Sürekli iletişim halinde kalarak motivasyonumuzu kaybetmiyor ve sağlıklı beslenmeyi öğreniyoruz.

Online Seans Oluştur

Online diyet sizin yaşamınızı kolaylaştıracak, kendinize vakit ayırmanızı sağlayacak profesyonel ve sağlıklı bir diyet hizmetidir. Hedeflerinize yönelik, sizi tanıyarak oluşturduğum beslenme programını online görüşme ile takip ediyorum. Motivasyona ihtiyacınız olduğunda aklınıza takılan her soruda yazabileceğiniz Whatsapp üzerinden dilediğiniz zaman görüşebiliyoruz.

Randevu oluştur Yüzyüze hizmet al